Now Live: Make DeFi Easy With Sen Academy! (Vietnamese below)

Sentre Protocol
5 min readApr 6, 2022

--

We assist developers to learn the fundamentals of Solana coding, and newbie investors to grab ahold of DeFi basics.

Grow from zero to Hero in the DeFi world with Sen Academy!

Web3 is coming, and we believe it’s the era of learn-to-earn! Sentre Protocol proudly presents Sen Academy, where you’ll grow from zero to hero in the DeFi world, and prosper with the power of knowledge.

What is Sen Academy?

Sen Academy is an educational platform created to deliver essential, digestible, and exciting blockchain knowledge to people who want to be a part of the future world.

We release bite-sized blog posts, detailed tutorials, step-by-step videos, and other innovative formats to give novices a closer look at the blockchain industry, and what it has to offer.

Where are we heading?

We believe blockchain in general and DeFi, in particular, should be an open world to everyday people. The technology part may sound strange and confusing, but after all, blockchain is born to free people from privacy invasion and financial bounds.

We created Sen Academy for the sole purpose of providing DeFi knowledge that is easy enough for everyone to understand, and giving chances for everyone to reach their dream.

Who will accompany us?

Knowledge is power, and this power is open to all.

Be it a newbie investor who wants to venture into the world of decentralized finance, or a curious developer who wishes to start their career in blockchain, Sen Academy is here to guide you on this journey.

Grow with us!

To start your learn-to-earn journey with Sen Academy, access our website at https://academy.sentre.io/ and check out our first move:

Solana Programming — From Zero to Hero

A series of 10 detailed lessons and live workshops for new developers to get started with Solana coding. Blog posts, video tutorials, and quizzes are all ready for you to challenge yourself!

Start learning now to:

  • Grab ahold of basic Solana coding
  • Build your first DApp project
  • Find career opportunities as a Solana developer

Better yet: Start learning in the metaverse! We’ve teamed up with Rove to bring you first-hand experience in the future for this series.

Rove empowers anyone to build a presence in the new 3D web — a network of 3D websites that are immersive, real-time, and persistent. Creating interactive 3D/VR environments is as simple as applying a website template. Every template can be customized to the creator’s liking — all drag and drop, no code required.

Rove is tomorrow’s Shopify — it takes just a few minutes to build a 3D store for your customers. Rove is Behance for the future — build a 3D gallery for clients and level up your portfolio. Rove is WordPress for Web3. Turn your personal website into a 3D home where people can meet with you in person.

We’re in the starting phase! Big events and exciting news are drawing near, as well as big prizes and exclusive gifts. Stay tuned and get updates from us:

Website | Twitter | Discord | Telegram | Medium

Giải Mã DeFi Cùng Sen Academy!

Nắm vững kiến thức cơ bản về lập trình Solana cho developer và DeFi cho nhà đầu tư.

Web3 không còn là viễn cảnh xa vời, và kỷ nguyên learn-to-earn sẽ là tương lai sắp tới. Sentre Protocol trân trọng giới thiệu Sen Academy, nơi bạn có thể trưởng thành cùng thế giới DeFi và theo đuổi cuộc sống thành công, thịnh vượng bằng chính kiến thức của mình.

Sen Academy là gì?

Sen Academy là một nền tảng giáo dục mang sứ mệnh truyền đạt kiến thức blockchain cơ bản, đơn giản và “không chán ngán” dành cho những ai mong muốn được trở thành một phần của thế giới của tương lai.

Sen Academy sẽ cho ra đời những bài viết cô đọng, video hướng dẫn chi tiết từng bước cùng các định dạng nội dung thử nghiệm khác, để mở ra những góc nhìn rõ nét nhất về blockchain và những gì ngành công nghệ này mang lại cho thế giới.

Định hướng tương lai

Chúng tôi tin rằng blockchain nói chung và DeFi nói riêng nên là một thế giới tự do dành cho tất cả mọi người. Những thông tin phức tạp về công nghệ có thể khiến bạn thấy xa lạ và bối rối, nhưng sau cùng, blockchain được sinh ra để giải phóng con người khỏi việc bị xâm phạm quyền riêng tư cũng như bị giới hạn về tài chính.

Chúng tôi tạo ra Sen Academy với mục đích duy nhất là cung cấp kiến thức DeFi đơn giản, dễ hiểu với bất cứ ai, và đem đến những cơ hội vươn tới ước mơ cho mọi người.

Người bạn đồng hành

Kiến thức là quyền lực, và quyền lực này không giới hạn ở cá nhân nào.

Dù bạn là một nhà đầu tư tập sự muốn khám phá thế giới tài chính phi tập trung, hay một lập trình viên có hứng thú và muốn tìm kiếm cơ hội nghề nghiệp cùng blockchain, Sen Academy sẽ luôn ở đây để đồng hành cùng bạn để chinh phục mục tiêu của mình.

Phát triển cùng chúng tôi!

Để bắt đầu bước đi trên hành trình learn-to-earn cùng Sen Academy, hãy truy cập website của chúng tôi tại https://academy.sentre.io/ và trải nghiệm hoạt động đầu tiên:

Solana Programming — From Zero to Hero

Series 10 bài học và workshop hướng dẫn chi tiết dành cho các developer mới, muốn tìm hiểu về lập trình trên Solana. Các bài viết, video hướng dẫn và bộ câu hỏi đều đã sẵn sàng chờ bạn chinh phục!

Bắt đầu học ngay để:

  • Nắm vững kiến thức cơ bản để lập trình trên hệ Solana
  • Tự tay xây dựng dự án DeFi đầu tiên cho mình
  • Tiếp cận cơ hội nghề nghiệp ở vị trí Solana developer

Đặc biệt: Học trong metaverse! Sentre đã hợp tác cùng Rove — Một dự án về Web 3D giúp cho những trải nghiệm trên internet trở nên sống động hơn — để mang lại cho bạn trải nghiệm đón đầu tương lai, chỉ riêng tại series này.

Rove giúp mọi người tạo ra một trang web 3D/VR dễ dàng bằng cách sử dụng các template khác nhau. Chỉ với một cú click, người dùng có thể tùy chỉnh, trang trí trang web 3D theo sở thích của mình bằng thao tác kéo — thả mà không cần phải biết lập trình.

Rove là một phiên bản nâng cấp của Shopify — chỉ mất vài phút để xây dựng một gian hàng online 3D, một phòng triển lãm tranh 3D hoặc đơn giản chỉ là một trang web cá nhân của bạn trên môi trường 3D, nơi bất cứ ai cũng có thể ghé thăm và trò chuyện cùng bạn.

Sen Academy đang ở giai đoạn khởi đầu! Những sự kiện lớn đã ngày một gần kề cùng nhiều giải thưởng và quà tặng độc quyền đang chờ đón người tham gia. Theo dõi chúng tôi để được cập nhật thông tin sớm nhất:

Website | Twitter | Discord | Telegram | Medium

--

--

Sentre Protocol

All-in-One Solana Open Platform with DApps Store and Universal Protocol for Liquidity